Skip to content

Фирмена идентичност

Всеки знае, че за да си някой трябва да имаш самоличност. В случая за представянето на човек, самоличността му се потвърждава чрез личната му карта.

 

За да представите бизнеса си обаче той трябва да има лице. Лицето на всяка една фирма е неговото лого. Логото не е просто една графика или картинка, която стои на визитката ви, а вашето лице пред бъдещите ви клиенти. Логото на вашата фирма не просто казва – ние се занимаваме с превоз на товари от точка А до точка Б, то показва компанията ви в светлината която трябва да е – като лидери на пазара в предлаганата от вас услуга.

Логото трябва да е запомнящо се, уникално и въздействащо. Като го видите, трябва да е първото нещо, което да ви се набие в очите и да го запомните.

Точно това ви предлагам и аз. Ако стартирате нов бизнес – позволете ми да ви направя запомнящо се и красиво лого, представящо Ви в светлината в която трябва да ви виждат вашите клиенти.

Но даже и да не слагате основите на нов бизнес, доверете ми се. С времето, тенденциите се менят и колкото и да е добро едно лого то трябва да бъде освежено. Да освежиш и обновиш едно лого е задача по трудна и от това да се направи лого от нулата. Причината е че вашия бизнес има визия и среда изградена на базата от принципите които е положило сегашното лого, а за да се запазят тези принципи, но и да се покаже фирмата в постоянно развиваща се насока, трябва да се подходи внимателно и с майсторлък.

Дизайн на фирмени материали

Но какво е логото без хартиен носител, на който да се публикува/отпечата. За да оставите контакт при клиент се нуждаете единствено от една малка картонена алтернатива на личната си карта – визиткта. Това е “личната карта на фирмата ви”. Чрез нея поддържате контакти с други клиенти и контрагенти.

В допълнение към това, фирмените документи – бланки, пликове, папки и прочие, доказват сериозността на вашата фирма.  Да изпратите оферта на клиент, брандирана с вашето лого и уникална визия, вдъхва респект у клиента и това го кара да ви се довери не само този път, но и за напред да остане ваш клиент.

Графичен дизайн и печат

Фирмените материали ще са само част от вашата идентичност, ако предлагате и продукти за продажба. Ако искате вашия продукт да се продава, имате нужда от силна опаковка и визия, която да грабне и насочи вниманието на вашите клиенти. Именно тук се намесвам аз – уникален дизайн за вашите опаковки, етикети, стикери, плакати и прочие.

Лого дизайн – галерия

Comments are closed.