Skip to content

Услуги

Както сигурно вече сте разбрали, аз работя като уеб дизайнер.

От близо 4 години (и малко повече), в началото стартирало като хоби – сега начин на живот, се занимавам с това и смятам с това и да се пенсионирам.

Един продукт колкото и да е добър, колкото и да е полезен без подходяща опаковка която да привлече вниманието на клиента, няма как да се продаде. Сайтовете залагат предимно на съдържанието и полезната информация, която предлагат, но за да се възприеме тя добре от потребителя, трябва да има дизайн който да я представи. Една обикновенна страница с картинки, ако не бъде добре организирана и структурирана няма да бъде интересна за потребителя. Елементарни дизайнерски решения могат да представят един продукт по съвсем друга светлина, която да привлече повече клиенти.

Именно това е работата на всеки уеб дизайнер – да претворява желанията на клиента, в работещ продукт.

Какво мога да направя за вас, като уеб дизайнер:

1. Да ви дам съвети за по-добра организация на съдържанието и ползваемостта на сайта.

2. Да създам дизайн за сайта ви, който ще е модерен, ще работи за вас и ще ви докарва нови потребители, следователно нови клиенти.

3. Да създам рекламна кампания, която да популяризира вашия сайт.

 

Изграждане на авторски сайт с административен панел.

В днешно време, всеки търси това което ще му свърши максимално много работа на сравнително приемлива цена.  Възможности разбира се винаги има, но в повечето случаи по-добро от “домашно приготвеното” ако мога така да се изразя, няма. Една от услугите които предлагам е изграждане на цял сайт със административен панел към него, за да можете да го управлявате лесно и безпроблемно. Простичко казано – сайтът ви се автоматизира и не е нужно да имате програмистки познания, за да добавите това което искате като информация в него. Всичко това правите през админ панела към сайта, който е лесен и интуитивен за използване.

 

Дизайн и редизайн на съществуващи сайтове.

Не винаги преработката на цял сайт е добро и евтино решение. В повечето случаи едно освежване на дизайна на сайта и информацията в него е напълно достатъчно, за да се постигне желания ефект. Освен да е красив сайта трябва да е и лесно използваем, за да може бъдещите ви клиенти да се ориентират лесно в него и да намират информацията, която търсят.

 

Дизайн и редизайн на лога и материали за рекламата.

Уеб дизайна не е единственото решение, когато става дума за реклама, особенно когато говорим за ниво фирмена идентичност. Представянето на добър запазен знак – лого, гарантира запомнянето на марката и лесното и разпознаване сред конкурентите.

Ако искате да изработя сайта ви или само да го освежа, както и да ви направя комуникативни графични печатни материали, свържете се с мен, за да ви изготвя персонална оферта.

 

Comments are closed.