Skip to content

Кой съм аз?

Здравейте,

тази страничка от личния ми сайт е посветена изцяло на моята особа и цели да ви светне що за птица съм аз 😉
Казано простичко – ще разберете кой съм и какво мога.

Кой е Иван Савков??

Скромно за себе си мога да заявя, че съм млад, но креативен уеб дизайнер с мания към всичко графично и визуалните и специални ефекти. Тази ми мания, от чисто хоби, взе че от 4 години насам ми служи като средство за лично и професионално израстване, демек – носи кинти.  За 4 години, от обикновенна зарибявка към photoshop, всичко това прерастна в нещо повече – начин на живот!

По природа съм художник – от малък имам талант да рисувам, който в последствие доразвих, като завърших художествена гимназия, по точно Национална Гимназия за Сценични и екранни изкуства. Тоест – аз съм дипломиран театрален и кино декор-дизайнер. В последствие обаче реших да се занимавам с нещо по интересно и насочих таланта си в дебрите на графичния и уеб дизайн.

Винаги съм се стремял да науча нови и нови неща – това само спомага работата ми, да става все по-добра и по-интерактивна, за това в момента съм се отдал на изучаване на Adobe AfterEffects, Zbrush и Cinema 4D. Страхотни програми, които са и доста добре интегрирани една с друга.

Колеги и партньори с които работя

Човекът армия (в случая уеб студио) не съществува. Именно за това съм си изградил скромен екип от колеги, с които работя по проекти.

Ванката – човека…

За себе си, в личен план ще кажа, че съм човек на противоположностите и често самият аз не се разбирам. Въпреки това се старая да водя живота си така, както искам – в крайна сметка живота ни е даден именно за това и не трябва да си налагаме граници, а винаги да търсим нови изживявания. Това с времето се наложи и като основен принцип в работата ми – да предоставя на клиентите си и техните клиенти също, незабравимо потребителско изживяване. Смятам, че за сега се справям 😉

Разбира се, винаги можете да ме намерите на един клик разстояние

Comments are closed.